Phonak organiseert in haar eigen pand kleinschalige informatiebijeenkomsten voor consumenten. Wij merken dat er bij eindgebruikers een grote behoefte is aan een meer uitgebreide informatievoorziening over hoortoestellen en accessoires dan mogelijk is bij de meeste audicienszaken. Phonak organiseert daarom maandelijks een bijeenkomst waarin ze consumenten informeert over de nieuwste hoortoesteltechnieken en accessoires zoals oplossingen voor de tv, telefoneren en verstaan in gezelschappen. Tijdens de presentaties en na afloop is er alle ruimte voor uw vragen. Naast de bijeenkomsten voor volwassen slechthorenden zijn er ook een aantal speciale bijeenkomsten voor ouders van slechthorende kinderen. De bijeenkomsten zijn niet alleen voor Phonak hoortoesteldragers, ook gebruikers van andere merken en CI-gebruikers zijn welkom.

Persoonlijke aandacht
Om u zo goed mogelijk persoonlijk te informeren, zal het aantal deelnemers beperkt blijven tot maximaal 10 personen. Het is mogelijk uw partner mee te nemen.
U kunt de demonstraties bijwonen met behulp van diverse accessoires (mits uw hoortoestellen over de gewenste koppelingsopties beschikken, zoals ringleidingstand of streaming).

Alleen advies
Het is niet de bedoeling dat er deze middag technische klachten/hoortoestelreparaties worden besproken. Ook vindt er geen directe verkoop plaats, u kunt de gepresenteerde oplossingen via uw eigen audicien aanschaffen/ een proef starten.

Inschrijving
Hieronder ziet u diverse data met tijden waarbij het thema vermeld staat. Geef de datum van uw voorkeur door via e-mailadres: phonakclub@phonak.com. Neemt u een partner mee? Geef dat a.u.b. ook even aan. Het is niet mogelijk om het informatiecentrum te bezoeken buiten de geplande data.
Als de eerstvolgende datum niet schikt, dan kiest u een latere datum. De inschrijving is kosteloos en u kunt zich tot één dag van te voren inschrijven. Door inschrijving wordt u automatisch lid van de Phonak Club, een gratis lidmaatschap waarbij u een paar keer per jaar per email geïnformeerd wordt over de nieuwste innovaties. U bent nergens toe verplicht en kunt ten alle tijden opzeggen.

Locatie
Sonova Nederland BV
Laanakkerweg 4
4131 PA VIANEN (Utrecht)

Data bijeenkomsten

2018

 • Vrijdag 30 november – Thema volwassenen
  Tijd: 14.00 -16.00 uur
  Let op!: de bijeenkomst is VOL

2019

 • 16 januari – Thema kinderen
  Tijd: 10.00 – 11.00 uur
  Let op!: dit is een Facebook live-sessie
 • Vrijdag 25 januari – Thema volwassenen
  Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  Er zijn nog diverse plaatsen beschikbaar
 • Vrijdag 22 februari – Thema volwassenen
  Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  Er zijn nog diverse plaatsen beschikbaar
 • Vrijdag 29 maart – Thema accessoires voor AB CI-dragers
  Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  Er zijn nog diverse plaatsen beschikbaar
 • Vrijdag 26 april  –Thema volwassenen
  Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  Er zijn nog diverse plaatsen beschikbaar
 • Donderdag 23 mei – Thema volwassenen
  Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  Er zijn nog diverse plaatsen beschikbaar
 • Vrijdag 28 juni– Thema volwassenen
  Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  Er zijn nog diverse plaatsen beschikbaar

Aanmelden
Schrijf u in met een email naar phonakclub@phonak.com en geef daarbij de datum van uw voorkeur aan samen met uw naam en of u een partner meeneemt ja/nee.